Yaşam

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde eğitim gören engelli öğrencilere yemek verdi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde  eğitim gören engelli öğrencilere yemek verdi.
04-12-2012 10:05

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde  eğitim gören engelli öğrencilere yemek verdi.

Üniversitenin sosyal tesislerinde  gerçekleşen yemeğe, Rektör  Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Kenan Kara, Genel Sekreter Doç. Dr. Murat Sayılı, daire başkanları ve öğrenciler katıldı.

Yemek öncesi bir açıklama yapan Rektör  Prof. Dr. Mustafa Şahin, ``Engelsiz üniversite olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Eksikliklerimizi gidermek kolay olmuyor. Altyapıda eksiklerimiz olsa da yönetim anlayışımız olarak eksiklikliğimizin olmadığını bilin. Bizim bu anlayışla sizlere daha iyi bir eğitim-öğretim hakkı vereceğimizi bilmenizi isterim. Bu anlamda Üniversitemizde ilgili yasalar gereği özürlü birimimiz mevcut. Bu birim, bir yönerge olarak faaliyetlerini tanımlamış ama biz bu faaliyetleri eyleme dönüştürerek sizlerin eğitim öğretim hakkının diğerlerinden farksız olması için ne gerekiyorsa yapma çaba ve gayreti içindeyiz. Fiziki mekânların iyileştirilmesi gecikse bile başta kütüphanemiz olmak üzere tüm mekânlara kolay bir şekilde ulaşabilmesi için uygulamalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın bir kısmı hayata geçti, bir kısmı en kısa zamanda hayata geçecek, bizim için önemli olan sizlerin bu yapmış olduğumuz çalışmalardan en iyi şekilde faydalanması. Bundan dolayı hem birlikte olalım hem de, sizin beklentilerinizi ve yaşadığınız güçlükleri konuşalım istedim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER